Werken bij de ODG

Wij willen onze omgeving een stukje mooier maken! En daar werken we iedere dag aan. Dit doen we zodat inwoners en ondernemers in een veilige schone en duurzame leefomgeving kunnen wonen, werken en recreëren. Nu en in de toekomst.

—-


Boordevol ambitie

Werken bij de Omgevingsdienst Groningen betekent werken bij een jonge, betrokken organisatie die zich continu ontwikkelt en boordevol ambitie zit. Dat moet ook, want we hebben te maken met een sterk veranderende omgeving waarin volop wordt geïnvesteerd en het milieu steeds meer aandacht krijgt. Denk bijvoorbeeld aan vraagstukken met betrekking tot de bouw van windmolens, de inzet van waterstof en de vestiging van datacenters. Maar ook aan het stikstofdossier en de beperking van uitstoot van zeer zorgwekkende stoffen.

In alles wat wij doen dragen we bij aan een veilige en schone leefomgeving. Dat is onze missie. En hier werken we met ruim 250 professionals hard aan.

Trots

Trots zijn we dan ook op onze collega’s. Bij de ODG werken ambitieuze specialisten met hart voor natuur en milieu. En niet onbelangrijk: met plezier. Want dat maakt een werkdag natuurlijk nóg leuker. Onze medewerkers voelen zich thuis en helpen elkaar. De werksfeer is informeel en de lijnen zijn kort. Met volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Samen gaan we voor het beste resultaat.


Groei

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zichzelf voortdurend kunnen blijven ontwikkelen. Bij de ODG is er aandacht voor wie je bent, wat je doet en wat je kan. We denken dan ook graag mee over de mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Omdat we er als omgevingsdienst steeds meer taken bij krijgen is er ook voor de organisatie ruimte voor groei. En daarom zoeken wij met regelmaat nieuwe collega’s!

Ben jij op zoek naar een betekenisvolle baan waarmee je het verschil maakt voor onze leefomgeving?
Bekijk dan onze vacatures!