Martijn | Vergunningverlener Bouw


Het werk van Martijn

Ik werk ben vergunningverlener Bouw en werk aan complexe bouwvergunningen. Het is een erg afwisselende functie waarbij ik veel contact heb met de aanvrager, interne adviseurs en onze opdrachtgevers. Geen dag is hetzelfde!

Daarnaast vind ik het heel fijn dat ik mijn persoonlijke interesses kan combineren met het werk dat ik doe. Zo kan ik mijn interesse voor cultuurhistorie kwijt in mijn werk doordat ik de vergunningaanvragen rondom monumentale panden behandel.


Samenwerken

Ik werk veel samen met de collega’s uit mijn eigen team en met de adviseurs die gespecialiseerd zijn in erfgoed. Daarnaast werk ik samen met collega’s van andere teams, bijvoorbeeld de toezichthouders. We overleggen vaak over zaken waar meerdere teams bij betrokken zijn. De lijnen zijn kort en dat werkt prettig en efficiënt.

“Wat heel prettig is aan werken bij de ODG is de vrijheid en het feit dat we veel expertise in huis hebben.”


Werken bij de ODG

Wat prettig is aan werken bij de ODG is de vrijheid en het feit dat we veel expertise in huis hebben. We werken voor en samen met onze opdrachtgevers; gemeenten en de provincie. Binnen de afspraken die we met onze opdrachtgevers hebben en de kaders vanuit de wet- en regelgeving, hebben we veel vrijheid om ons werk zelf in te richten. Dit geeft vertrouwen en volop kansen om je kennis volledig te benutten en uit te diepen. Daarnaast is de ODG is een kennisorganisatie die waarde hecht aan persoonlijke ontwikkeling en meedenkt over mogelijkheden om je kennis te verdiepen en te verbreden.  


Trots op vrijheid, diversiteit en ontwikkelmogelijkheden

Ik ben trots op de vrijheid, diversiteit en ontwikkelmogelijkheden die we hebben in ons werk. Ook hebben we een laagdrempelige en open bedrijfscultuur. We moeten het samen met elkaar doen. Als nieuwe collega word je dan ook altijd hartelijk ontvangen en zit je door deze bedrijfscultuur al gauw op je plek.


Over welke eigenschappen moet je beschikken als vergunningverlener?

  • Authentiek
  • Flexibel
  • Proactief


Wil je bij ons komen werken na het lezen van deze verhalen?

Wellicht hebben wij een mooie vacature voor je.