Nieuwe vacatures bij de ODG

Wil jij je inzetten voor een schone, veilige én duurzame leefomgeving? En je vastbijten in milieu- en veiligheidsvraagstukken over circulaire economie en energietransitie? Dat kan bij de Omgevingsdienst Groningen!


Uitbreiding Eemshaven

De provincie Groningen en de gemeente Het Hogeland werken samen met Groningen Seaports aan de uitbreiding van de Eemshaven. De gebiedsontwikkeling van de Oostpolder beslaat 600 hectare dat deels gevuld kan worden met de vestiging van bedrijven.

Deze bedrijvigheid brengt in ieder geval voor de komende drie jaar extra taken met zich mee voor de Omgevingsdienst Groningen op het gebied van vergunningverlening, toezicht en advies. Hierbij gaat het om het behandelen van met name (nieuwe) duurzame initiatieven. Denk aan activiteiten met betrekking tot circulaire economie en energietransitie, zoals bijvoorbeeld waterstof en offshore wind. Een mooie uitdaging dus!


Nieuwe vacatures

Om goed te kunnen inspelen op deze ontwikkelingen zijn wij als omgevingsdienst op zoek naar nieuwe collega’s. Wij zoeken mensen die zich de komende jaren onder andere willen vastbijten in milieu- en veiligheidsvraagstukken die deze activiteiten bij de Eemshaven met zich meebrengen. Om daarmee samen met ons bij te dragen aan een schone, veilige, maar ook duurzame leefomgeving voor de inwoners van deze regio. Want dat is onze missie.

Dus heb jij hart voor milieu en wil je met jouw kennis en ervaring meewerken aan deze opgave? Of ben jij starter op de arbeidsmarkt en wil je graag jouw achtergrond en competenties bij ons in de praktijk brengen én tegelijkertijd veel leren? Bekijk dan onze nieuwe vacatures!